Medya

Haberler

Geri

Proje Taahhüt ve Ar-Ge ekibimiz Bilecik Demir Çelik'te

img-20240719-wa0007jpg
img-20240719-wa0006jpg
img-20240719-wa0010jpg

Bilecik Demir Çelik fabrikasında gerçekleştirilen ziyarete Projeli Ürünler Departmanı'ndan M. Ümit Sunar ve Emrah Sarısoy, Ar-Ge Departmanı'ndan ise mühendislerimiz Semih Korkmaz ve Okan Yılancı tarafından katılım sağlanmıştır.

Proses brülörlerimiz olan FPB, Fuse ve Reküperatif Brülörler hakkında detaylı eğitim ve sunumlar gerçekleştirildi.

Bilecik Demir Çelik fabrikası firmamızı 6-7 Haziran'da katılmış olduğumuz EFRS 9. Uluslararası Demi̇r Çeli̇k Sempozyumu'nda standımızı ve bildirilerimizi görerek bizimle iletişime geçtiler, yapmış olduğumuz bu ziyaretimizde kendileri üretim sahasında ne tarz prosesler kullandıkları ve brülörleri ne amaçla kullandıklarını anlattılar, bizlerde tüm brülörlerimiz hakkında kendilerine bilgi vererek özellikle demir çelik sektörü'nde yoğunlukta kullanılan proses brülörlerimiz FPB Fuse ve Eco Recu brülörleri hakkında detaylı teknik bilgi ve eğitim vererek yanımızda firma için götürdüğümüz örnekler ile birlikte firma yetkililerine sunduk.

Ziyaretimizin sonucunda, Bilecik Demir Çelik fabrikası ile aramızda güçlü bir iş birliği köprüsü kurarak, hem süreçlerimizi hem de brülörlerimizin sektördeki etkisini daha iyi anlama fırsatı bulduk. 

Bu anlamda, karşılıklı bilgi alışverişi ve teknik eğitimlerin, her iki taraf için de değerli bir katkı sağladığını düşüncesinde olarak ilerleyen dönemlerde işbirliklerini gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz.