Medya

Haberler

Geri

IHTEC – 2024 8. Uluslararası Hidrojen Teknolojileri

ihtec-1
ihtec-5
ihtec-4

T.C. Dicle Üniversitesi’nde 12-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen IHTEC – 2024, 8. Uluslararası Hidrojen Teknolojileri etkinliği, çevresel sürdürülebilirlik için yenilikçi bir enerji kaynağı olan hidrojenin gelişimi ve kullanımı konusunda öncü gelişmelerin paylaşıldığı bir platform oldu. Hidrojen Teknolojileri Derneği, bu etkinlikle birlikte, dünya çapında hidrojen konusundaki bilgi paylaşımını artırmayı hedefledi. 

IHTEC 2024’te, şirketimizi temsilen kıdemli AR-GE mühendisimiz Onur Salcı, Hidrojen Teknolojileri Derneği'nin çalışmalarını ve çabalarını ön plana çıkararak, diğer katılımcılardan bilgi alışverişinde bulunarak, hidrojenin gelecekteki rolüne dair önemli bir perspektif sundu.

Hidrojen Teknolojileri Derneği, çevresel sürdürülebilirlik için önemli bir enerji kaynağı olarak hidrojenin gelişimine odaklanarak, IHTEC 2024 gibi etkinliklerde bu konudaki bilinci artırmaya ve işbirliklerini teşvik etmeye devam edecek. Onur Salcı gibi kıdemli AR-GE mühendislerinin katılımı, derneğin çalışmalarını daha da güçlendirecek ve hidrojenin gelecekteki rolüne yönelik farkındalığı artıracaktır.